Heirloom Apothecary Home Party

Verdien GRATIS Heirloom Apothecary producten als gastvrouw/gastheer cadeau!

boek nu een Home Party   

Praktisch Home Party info

Hieronder vind je alle praktische informatie die je nodig hebt. Mocht je toch niet vinden die je zoekt, neem dan contact op met ons, wij helpen je graag verder! In het kort:


GRATIS HOME PARTY

Een Heirloom Apothecary Home Party kost je helemaal niets, behalve de drankjes en hapjes die je verzorgt.

*Kijk heironder 4 Fasen van jouw Heirloom Apothecary Home Party voor meer details.


TIJD/DATUM


Een Heirloom Apothecary Home Party duurt van begin tot eind ongeveer 2 uur. Meestal beginnen we tussen 18.00 en ten laste op 20.00 's avonds, maar er worden ook wel Homeparties overdag gegeven. Als je de gewenste tijd en datum niet vind via de agenda, neem gerust contact op en wij kunnen een tijd en datum verder zoeken. Aan het einde van de presentatie krijgen jullie ruim de tijd om nog vragen te stellen, adviezen in te winnen en de bestelformulieren in te vullen. 

  fa-life-saver  

Vrienden Uitnodigen

Voor een Home Party nodig je minimaal 5 vriendinnen (meer mag natuurlijk altijd!) bij je thuis uit voor een supergezellige, ontspannende, verfrissend avond waarover nog lang nagepraat en nagenoten wordt. Bij jouw Home Party worden Jullie wegwijs gemaakt met heel de reeks van Heirloom Apothecary producten voor en geniet van de goddelijk aroma van puur theraputische qualiteit essentiel olien die onze producten bevatten!

We simuleren een typische dag in uw leven en hoe u uw gezichtsverzorging en lichaamsverzorgingsproducten gebruikt. Dus tegen de tijd dat je naar huis gaat, ben je klaar voor bed! Het enige wat je hoeft te doen is je tanden poetsen en je pyjama aan doen! Een Home Party is een uniek concept voor een superleuke en ontspannend avond met vriendinnen. 


Home Party Boeken
 1. Ga bovenaan dit pagina om de agenda te vinden of  klik op een knop "Book Appointment"
 2. Klik op "Heirloom Apothecary Home Party"
 3. Selecteer een begin tijd en datum. Als de gewenste begin tijd en datum niet beschikbaar zijn, neem contact met ons via de formulier op het einde van dit pagina.
 4. Maak een account of selecteer " Sla login process over"
 5. Vul uw gegevens en eventueel opmerking in.
 6. Selecteer Doorgaan
 7. Je krijgt een bevestigen via email van jouw Home Party.

Wij zullen binnenkort contact via email opnemen voor de uitnodigen voorkeur en andere informatie essentiell informatie om je Home Party een succes te maken!

BESTELLING & LEVERING

Bestelling

Nadat je de allerleukste producten hebt bekijken, betasten, ruiken en proeven kun je op een persoonlijk bestelformulier je bestelling doorgeven bij de consulente. Je kunt jouw persoonlijke bestelformulier afgeven aan de consulente. Onze Home Party presentatie is geheel vrijblijvend, er is geen minimale afname verplicht. Echter, bij een party-omzet lager dan € 200, zit je in de lagste niveau van de Gastvrouw/Gastheer Geschenken System. Zie heironder voor meer details.

Levering

Elke product is handgemaakt met veel liefde, daarom ontvangt je de bestellingen binnen 2 weken van de Home Party. Wij leveren de bestellingen van de Home Party bij jouw thuis persoonelijk of via bpost (afhankelijk van afstand). Wij maken een afspraak de nacht van Home Party voor een bezorg datum. Dan mag je de bestellinge leveren aan jouw gasten.

Wij kunnen altijd de bestellingen van gewenste gasten versturen via bpost, maar er komt een verzendkosten in hun rekening van hun bestelling.

Gastvrouw/Gastheer Geschenken System


Integendeel, als gastvrouw/gastheer krijg je gratis Heirloom Apothecary producten voor jouw enthousiasme waarmee je jouw vriendinnen hebt uitgenodigd en het gastvrij aanbieden van jouw woonkamer. We geven jou een percentage van 10%-30%* van de gemaakte omzet, waarvoor je zelf gratis Heirloom Apothecary Producten voor je zelf kunt bestellen. Hoe hoe organiseer ik mijn Home Party?


De 4 Fasen om jouw Heirloom Apothecary Home Party te organiseren. Wat zijn mijn verantwoordelijkheiden?Fase 1

Voorbereiden

Fase 2

Home Party

Fase 3

Geld Verzamelen

Fase 4

Producten Leveren

 

FASE 1: Voorbereiden


 • Maak een afspaak: datum & tijd 
 • Nodig uw vrienden uit (6-8 personen)
 • U krijgt enkele flyers die dienen als een uitnodiging en/of een digitaal kopie van de flyer om die te gebruiken via Facebook invite.

Praktisch Home Party infoFase 2: Home Party


  

 
 • Op de dag zelf: voorzien van warm water om gezichten of te wassen + bereid enkele gezonde versnaperingen voor en thee (of andere drank).
 • Wij spreken een afleveringsdatum af (normaal gezien 2 weken).


Fase 3: Geld Verzamelen

 

U krijgt een email met de lijst van de bestellingen, bedragen, en de voorlopige status van betaling van elke  bestelling van uw Home Party.
 • U krijgt uw gastvrouw/gastheer geschenk afhankelijk van de groepsaankoop. Kijk hieronder voor meer informatie.
   


Fase 4: Producten Leveren

  

 • De producten worden bezorgt aan huis. 
 • U levert de producten aan uw  gasten/vrienden.
Gastvrouw / Gastheer Geschenken Systeem

Uw krijgt gratis producten afhankelijk van de van de gemaakte omzet jouw Home Party!!!!

Hoe werkt de Geschenk Systeem?

 1. Neem het totaal bedrag van al de bestellingen (exclusief uw persoonlijke bestelling).
 2. Gebruik het percentage volgens niveau. (zie voorbeeld). 
 3. U mag uw geschenk als gastvrouw/gastheer bestellen. 

Voorbeeld:

 1. Als het totaal bedrag van uw Home Party 350€ (exclusief uw bestelling).
 2. U verdiend Niveau 2.  
 • U krijt U dus 20% van de 350€ in producten = 70€ in gratis producten.
 1. U mag voor een waarde van 70€ aan producten bestellen. 
 • Als U uw geschenk niet in een keer wil gebruiken, dan mag U de rest van het bedrag houden voor toekomstige bestellingen. 
   

Niveau 1

0€ - 199€

10% product


   

Niveau 2

200€ - 499€

20% product

  

Niveau 3

500€ + 

30% product