Ingrediënten veilig genoeg om te eten

Al onze producten zijn gemaakt met ingrediënten veilig genoeg om te eten. Als u niet willen om iets in je mond, op zijn beurt in je lichaam, waarom dan zou je dat op onze huid!? 

Het is onze zoektocht om de natuur terug te brengen in biologische huidverzorgingsproducten! Wij gebruiken wat de natuur ons heeft gegeven! 

Onze producten lijnen zijn voor het hele gezin. Vanaf de eerste dag op deze aarde, beginnen met het voeden van de kleintjes in je leven met pure, natuurlijke ingrediënten. Dat is wat we deden en zullen blijven doen!

Hierboven is gefotografeerd is Heirloom baby op vier maanden oud. Hoewel hij kan kijken naar deze foto nu op de leeftijd van 3 en zeggen: "yoghurt" dat was inderdaad ultra voedende baby boter. En ja hij deed wat eten. Ik heb dit gebruikt als zijn gezichtscrème sinds zijn geboorte en ik ben niet bezorgd als sommige zijn op zijn lippen of een beetje krijgt in zijn mond. Evenmin ben ik bezorgd over de lange-termijn effecten van de schadelijke synthetische ingrediënten op zijn lichaam.

Ga met ons mee op de Journy om je lichaam te verlichten! 

Enlighten je lichaam volgen heirloom baby 

Geplaatst op Geef een reactie
Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.